فروشگاه پارسا آنلاین شاپ

فروشگاه پارسا آنلاین شاپ

همانطور که می دانید PDF یکی از محبوبترین فرمت های ذخیره سازی مستندات ، کتاب ها و مقالات الکترونیکی است و مزیتی که آن را نسبت به بقیه فرمت های مشابه متمایز می کند این است که از حجم کمتری برخوردار است و هنگام انتقال آن به کامپیوتر دیگر و هر دستگاه دیجیتالی ، با مشکل به هم ریختگی و بی نظمی نوشته ها رو به رو نمی شوید. از این رو بر آن شدیم تا فایلهای مهم و اساسی روزمره برای هر قشر از جامعه روشنفکران و دانشجویان و دانش آموزان فایلهایی رو تهیه کنیم که هم بتوانید در هر دستگاه دیجیتالی بخوانید و هم بتوانید پرینت بگیرید از فایلهای که به فرمت PDF هستند موفق و پیروز شاد و سربلند باشید. در پناه حق علی یارتان با نظرات و پیشنهادات خودتان ما را در جهت بهتر کردن اهداف خود یاری کنین به بهترین پیشنهاد جایزه ویژه از سایت تعلق می گیرد. جهت پیشنهاد به قسمت ارتباط با ما یا ربات ما مراجعه کنید. @chatonlineparsaonline_bot مژده به دوستان عزیز سایت پارسا آنلاین شاپ به ازای دو کتاب می توانید 1 کتاب رایگان از سایت دریافت نمایید به ازای هر دو بار خرید ، به ربات تلگرامی ما مراجعه فرمایید. دوستانی که گوشی ایفون دارند می تواند بعد خرید درخواست کنند فایلها به ایمیل شان یا به تلگرامشان فرستاده شود فایلهای صوتی و کتاب های پی دی اف بلامانع می باشد. قابل توجه دوستان اسمارت فون اندرویدی و اسمارت فون ایفون کلیه فایلها بعد خرید با فرمت زیپ می باشند باید با برنامه زیپ استخراج شوند تا قابل استفاده شوند از انجایی که برای اسمارت ایفون به سختی انجام پذیراست این دو اپلیکشین معرفی می گردد. با نصب برنامه zip viewer یا zip archiver در ایفون می توانین فایلهای زیپ رو استخراج کنین

آمار سایت

نظرسنجی سایت

چه محصولاتی از سایت مورد نظر ما مورد پسند شماست

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 297
  • بازدید دیروز : 304
  • بازدید کل : 4052282

اندازه گیری فیبر خام


اندازه گیری فیبر خام

تعداد صفحات 25 صفحه

فرمت ورد

 

فیبر ها به دو گروه فیبرهای محلول و غیرمحلول تقسیم می شوند. کربوهیدرات های محلول تحت عنوان NFEنیز خوانده می شوند. فیبرها باعث تسهیل حرکت مواد غذایی در دستگاه گوارش می گردند و با چربی باند شده و از افزایش وزن جلوگیری می کنند.

وسایل مورد نیاز:

1- هیتر

2- مبرد

3- ترازو

4- پارچه

5- قاشقک

6- بشر 500 سی سی

7- سود و اسید 1.25 درصد

8- بوته چینی

9- کوره

10- Oven

11- استوانه مدرج

12- آب مقطر داغ

13- قیف

روش آزمایش:

2 گرم از ماده غذایی را وزن نموده و داخل بشر با حجم 500 سی سی می ریزند. سپس 200 سی سی اسید سولفوریک 1.25 درصد را به آن می افزایند. به مدت نیم ساعت محلول را در حجم ثابت می جوشانند. سپس مواد را از صافی رد کرده و پس ماند را جدا می کنند. مواد باقیمانده را با 200 سی سی آب مقط داغ شستشو می دهند و در مرحله بعد مقدار 200 سی سی سود 1.25 درصد به آن می افزایند. سپس مجدداً به مدت نیم ساعت در حجم ثابت آن را می جوشانند.

مرحله شستشو و صاف کردن مواد را تکرار و سپس با 15 سی سی الکل مواد را می شویند. سپس مواد را در Oven قرار داده و پس از توزین، به مدت 24 ساعت در دمای 600 درجه سانتیگراد کوره قرار می دهند. در نهایت کروز و خاکستر را نیز وزن می کنند.

وزن کروز با خاکستر را از مجموع وزن کروز و پس ماند کسر نموده و سپس بر وزن ماده غذایی تقسیم می کنند.

 


مبلغ قابل پرداخت 2,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۹ دی ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 1867

دیدگاه های کاربران (0)

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

ارسال ایمیل در صورت خرید قبلی supportpurchase@parsaonline-shop.ir

خرید کتاب و نرم افزار اینترنتی موبایل

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما