شامل 4 فایل
همه ما افراد زیادی را دیدهایم که وقتی از آنها علت گیر افتادنشان در عادتی بد و چرایی عدم موفقیتشان را میپرسیم، لیستی از بهانه گیری ها و عوامل بیرونی را برای ابتلا به آن عادت و موفق نشدنشان قطار میکنند:
و صدها بهانه دیگر که برای مشاهده تعداد بیشتری از این بهانهها میتوانید به کتاب «بیندیشید و ثروتمند شوید» اثر ناپلئون هیل مراجعه کنید.
اگر شما اینچنین نیستید و یا با چنین افرادی سروکار ندارید که خیلی خوشبختید و میتوانید ادامه این مقاله را نخوانید.
خداوند همه ما را آزاد آفریده است. هر کاری که در این عالم انجام میدهیم، به انتخاب خودمان بوده و بَس.
واقعیت این است که اگر بخواهیم کاری را انجام دهیم، راهش را پیدا میکنیم و اگر نخواهیم انجامش دهیم بهانه اش را.
بهانه گیری کار همیشگی بسیاری از افراد شده است.
بهانه دلیلی است که معمولاً برای داشتن عادتی بد یا نداشتن عادتی خوب، آن را به خود و اطرافیان ارائه میکنیم تا از بار گناهمان کم کنیم. آن هم در شرایطی که عدهای در شرایطی مانند ما، یا حتی بدتر از ما موفق شدهاند به آن عادت بد مبتلا نشوند، یا آن کار خوب را عادت خود کرده باشند.
برای اینکه بفهمیم دلیلی که به خود یا دیگران ارائه کردهایم بهانه است یا یک دلیل واقعی باید به این سؤال پاسخ دهیم:
آیا فرد یا افراد دیگری بودهاند که در شرایطی مشابه شرایط ما یا حتی بدتر از شرایطی که ما داشتهایم، سراغ آن عادت بد نروند یا عادت خوب مدنظر ما را در خود ایجاد کنند؟
اگر پاسخ به این سؤال منفی بود که خدا رو شکر شما بهانه نیاوردهاید و یک دلیل واقعی ارائه کردهاید، اما اگر پاسخ مثبت است دلیل شما یک بهانه بیشتر نبوده است.
خبر بد این است که متأسفانه در اغلب یا بیش از ۹۹ درصد از موارد ما بهانه آوردهایم.
همیشه بودهاند افرادی که در شرایط بسیار بدتر از ما خود را به عادات بد نیالودهاند، یا عاداتی را که ما آرزو داریم در خودمان ایجاد کنیم، با امکانات بسیار کمتر در خود ایجاد کردهاند.
علت بهانه گیری ها غالبا یک دلیل واقعی نیست. بلکه یک بهانه ی تمام عیار است.
علی پروین، علی دایی، امیر قلعهنویی، حمید استیلی، صمد مرفاوی وصدها فوتبالیست مشهور کشورمان را میشناسیم که وقتی از آنها میپرسند فوتبالت را از کجا شروع کردی؟
همگیشان میگویند: از همین زمینهای خاکی محلات پایینشهر و با امکانات بسیار ناچیز شروع کردهایم. اما پشتکار و روحیه خستگیناپذیریشان آنها را از سایر همبازیهای دوران کودکیشان متمایز کرده است. همبازیهایی که شاید در آن دوران از عملکرد بهتری هم نسبت به این افراد برخوردار بودهاند.
مغز ما عادت به صرفهجویی در مصرف انرژی دارد. وقتی به او بگویی: تو با حمید استیلی در کودکی همبازی بودی و در آن دوران فوتبالت از او هم بهتر بود، اما چرا مثل او انسان موفقی نشدی؟
مغز میگوید: جوابی بده که کمترین انرژی را از تو بگیرد؛
مثلاً بگو:
چون مملکت نابسامان است، یا او پارتی داشت و من نداشتم.
اگر بگوید:
چون من مانند او تلاش نکردم یا همت او را نداشتم. وادار میشودبه این فکر کند که حالا باید چه کار کند که همت پیدا کند. مغز این را نمیخواهد. قبلاً هم گفتیم، مغز ما با هر کار جدیدی مخالف است، چون این کار مستلزم صرف انرژی است.
وظیفه مغز حفظ شرایط موجوداست، نه تلاش برای پیشرفت ما.
اگر یک مثال عالی برای غلبه بر مشکلات میخواهید، نگاهی به زندگی نیک وی چیچ بیندازید:
وقتی به دنیا آمد نه دست داشت و نه پا، شاید پدر و مادرش هم از اینگونه بودنش شوکه شده بودند.
همه چیز مهیاست که بقیه عمرش را در آسایشگاهی با کمک صدقه مردم به سختترین شکل ممکن بگذراند. اصلاً کسی از او نخواهد پرسید: چرا چیزی نشدی؟
اما امروز او یکی از گرانترین مربیان و سخنرانان انگیزشی دنیاست.
سال ۹۴ در حاشیه سفری که به هلند داشتم. به نمایشگاه نقاشی سفارتخانه ها که در شهر واسنار هلند برگزار میشد، رفتم. خوشبختانه سفارت کشور جمهوری اسلامی ایران هم در این نمایشگاه حضور فعال داشت.
اما نکته جالب و سوژه اصلی این نمایشگاه حضور نوجوان معلول ایرانی و نمایش آثار او در این نمایشگاه بود. بهرام صدری که از سوی کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران ملقب به بهرام پیکاسو شده بود از ناحیههر دو دست و هردو پا دچار معلولیت است. و با آرنج نقاشیهای زیبایش را خلق کرده است.
او بعد از عرضه نمایشگاه آثارش در ایران توسط دو ایرانی مقیم هلند، آقایان تمیجانی و روحی شناسایی و با کمک آنها در نمایشگاه سفارتخانهها در هلند شرکت کرد.
میزان فروش آثار حتی بیشتر از هنرمندان بینالمللی بود.
به همراه بهرام صدری ملقب به پیکاسو در موزه مادام تسئو هلند و در کنار مجسمه استاد پیکاسو
به قول دارن هاردی در کتاب اثر مرکب: بزرگترین اشتباه ما این است که از عمد انتخابهای بد کنیم.
حالا باید چه کنیم؟ پاسخ کاملاً روشن است:
بهانه آوردن ممنوع است. هیچکس جز من در سرنوشتم تأثیری ندارد. ویلیام گلسر در کتاب تئوری انتخاب میگوید:
دیگران به ما فقط اطلاعات ارائه میدهند و این ما هستیم که انتخاب میکنیم. این من هستم که انتخاب کرده ام بیش از نیاز بدنم بخورم و امروز چاقی مفرط دارم.
این من هستم که پیشنهاد دوستم برای کشیدن سیگار را پذیرفتم. این من هستم که
رشته ای را به خاطر خوشایند این و آن انتخاب کردهام، بیآنکه علاقهای به آن داشته باشم.
شرط اول برای شروع یک تغییر جانانه در عادتهای روزمرهمان این است که بپذیریم صددرصد مسئولیت آنچه هستیم و آنچه خواهیم شد با خودمان است.
همین الان برای ایجاد یک عادت جدید یا تغییر یک عادت قدیمی در لیست زیر حداقل پنج بهانه بزرگی که مانع از حرکتتان بوده را بنویسید:
مبلغ واقعی 111,250 تومان 4% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 106,800 تومان
برچسب های مهم
√جدید ترین آپدیت فروردین ماه 1404 بسم الله الرحمن الرحیم **کسب درآمد از اینترنت روزانه تا ۲/۰۰۰/۰۰۰ میلیون تومان تضمینی و تست شده** ☆☆آموزش صفر تا صد کسب درآمد اینترنتی بالای ۵۰/۰۰۰/۰۰۰ میلیون تومان ماهانه، پشتیبانی ۲۴ ساعته ۷ روز هفته، ۱۰۰%حلال شرعی، کاملاً واقعی و ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا